Skip to main content

Toimitusjohtaja
Aki Pohjalainen

044 032 1760 aki.pohjalainen@entos.fi

Aki siirtyi Entoksen johtoon yritys oston kautta vuonna 2004. Hänen tavoitteenaan on ollut kehittää energiataloutta määrätietoisesti. Aki on innovatiivinen kehittäjä, jonka työn tuloksina ovat syntyneet vuonna 2016 TopAir -huippuimuri sekä vuoden 2023 alusta Senser -itseoppiva ilmanvaihdon ohjausyksikkö. Yrityksen johtamisen ja tuotekehityksen vastapainoksi Aki harrastaa moottoripyöräilyä ja veneilyä perheen kanssa.

Huoltopäällikkö
Leo Koivumaa

044 321 7633  leo.koivumaa@entos.fi

Leo on ollut Entos Oy:n palveluksessa vuodesta 2006 lähtien. Leo on koulutukseltaan sähköasentaja ja hänellä on oikeudet tehdä sähköurakointeja. Leo on opiskellut työn ohessa rakennusautomaatiota sekä kylmäaine luvat. Leo on toiminut rakennusautomaatiopuolen huoltopäällikkönä vuodesta 2011. Hänen työhönsä kuuluu automaatiolaitteiden huollon ja asennuksen lisäksi laskutus, urakoiden laskenta ja työnjohtaminen. Leo viettää vapaa-aikaa perheen kanssa sekä harrastuksien parissa kuntosalilla ja metsästämässä.

Myyntipäällikkö
Pekka Hölttä

044 321 7634 pekka.holtta@entos.fi

Pekka on aloittanut työt EntosPro:n myyntipäällikkönä helmikuussa 2023. Hän vastaa rakennus­automaatiotuotteiden kotimaan myynnistä. Hänellä on monipuolinen ja pitkä kokemus kiinteistöjen teknisestä ylläpidosta. Hän on kouluttautunut ja toiminut myös energiakatselmuksen vastuuhenkilön tehtävissä. Vapaa-ajalla Pekka rentoutuu rakentelemalla amerikkalaisia autoja ja viettää laatuaikaa perheensä kanssa unohtamatta liikunnallisia ja musikaalisia harrastuksia.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Otamme laskuja vastaan ainoastaan sähköisesti, kiitos!

Verkkolaskut:

ENTOS Energiatekniikan Optimisäätö Oy
OVT 003706686138
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjäntunnus 003721291126

Paperilaskujen lähetys skannauspalveluun:

ENTOS Energiatekniikan Optimisäätö Oy
06686138

PL 100
80020 Kollektor Scan

Sähköpostilaskut skannauspalveluun:

Sähköpostiosoite: 06686138@scan.netvisor.fi

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.

Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.